Històric d'activitats

Veure imatge de  Mesures preventives contra el COVID-19 (nova finestra)
Mesures preventives contra el COVID-19
Suspensió activitats Centre Cultural Sanfeliu

L’agenda cultural de L’Hospitalet s’ha vist afectada per l’evolució del coronavirus, amb la desconvocatòria d’activitats i el tancament d’equipaments.Durant un periode minim de quinze dies, tanquen les vuit biblioteques, l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts, els Centres Culturals, Torre Barrina, Museu de L'Hospitalet, Centre d’Art Tecla Sala i Fundació Arranz-Bravo.

Aquesta situació també afecta les programacions de música i escena, amb la suspensió dels espectacles del Teatre Joventut i l’Auditori Barradas. Els dos equipaments intentaran reprogramar les activitats quan es normalitzi la situació.

La Quinzena metropolitana de la dansa, se suspèn fins al juliol, quan els vuit ajuntaments implicats intentaran reprogramar les activitats de carrer. Pel que fa als espectacles que s’havien de fer en teatres, estaran condicionats a la disponibilitat de les companyies i les programacions dels equipaments.

Aquesta situació es mantindrà per un període mínim de quinze dies i s’anirà actualitzant en funció de les informacions de les autoritats sanitàries.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Divendres, 13 de març, 19:00 h

Acte de clausura de l'exposició Fòrum de les cultures

ORGANITZAT PER FÒRUM DE LES CULTURES
El proper divendres 13 de Març tindrà lloc al Centre Cultural Sanfeliu l'acte de clausura de l'exposició "Fòrum de les cultures. Ciutat de l'Hospitalet". L'acte, que començarà a les 19:00h, serà realitzat per l'entitat Fòrum de les Cultures de manera que podrem conèixer més les activitats que duen a terme. A més, podreu aprofitar per veure l'exposició, en cas que encara no l'hagueu visitada.

Per tant, els qui assistiu podreu conèixer millor les característiques d'aquesta entitat, així com els seus objectius i projectes més rellevants. Per finalitzar l'acte, podreu gaudir d'una actuació típica de les activitats promogudes per aquesta entitat.

Hi esteu tots/es convidats/ades!


Dilluns, 10 de febrer, 18:30 h

Xerrada sobre malalties i tècniques d'autocura

A càrrec dels metges del Cap de Sanfeliu
El proper dilluns 10 de febrer  tindrà lloc al Centre Cultural Sanfeliu un col:loqui a càrrec de metges del Cap de Sanfeliu en el qual es parlarà sobre malalties comunes tals com: la gastroenteritis, el mal d'esquena,etc, i que té l'objectiu de que tots siguem capaços d' entendre-les i poguem afrontar-les millor.
La xerrada començarà a les 18:30h i tots esteu convidats a assistir-hi.
del dimarts 25 de febrer al divendres 13 de març

Exposició: "Fòrum de les cultures. Ciutat de l'Hospitalet"

A la sala d'exposicions del Centre Cultural Sanfeliu
 L’Hospitalet és una realitat intercultural molt potent, on moltes comunitats diferents hi conviuen i hi interaccionen. L’exposició neix arran de les activitats de l’entitat Foro de las Culturas Tradicionales y Populares de L’Hospitalet amb l’objectiu d’il·lustrar i difondre la realitat immigratòria de la ciutat, que l’ha convertit en una important barreja de diverses realitats culturals que es reflecteixen en el dia a dia de la ciutat.
Dimarts, 28 de gener, 19:00 h

Sessió de Cinema : " Baraka "

En col·laboració amb l'Escola d'Adults de Sanfeliu
El proper dimarts 28 de Gener a les 19:00h es podrà gaudir de la pel·lícula " Baraka" a la sala d'actes del Centre Cultural Sanfeliu.  És una activitat gratuïta i oberta per a tothom que realitza el Centre Cultural en col·laboració amb l'Escola d'Adults de Sanfeliu.

 
del dimecres 8 al dimecres 29 de gener

Exposició: "La Santa Estación", de Nevenka Pavic / La Gloria Factoria de Arte

A la sala d'exposicions del Centre Cultural Sanfeliu
“Un jardín comienza con una semilla…”  "'La Santa Estación’ es la semilla que ha brotado en L’Hospitalet entre el hormigón gris que predomina.” ´L'exposició mostra arxius fotogràfics realitzats per l’associació cultural La Gloria Factoría de Arte a partir del procés integral de manufactura de la creació de l’obra contemporània de mosaic urbà “La santa estación” de l’artista Nevenka Pavic, amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
  • Aquí trobareu informació i imatges de totes les exposicions que ja s'han fet al centre.
  • Aquí trobareu informació i imatges de concerts, teatre, dansa, etc que ja s'hagin fet al centre
  • Aquí trobareu resums d'activitats, imatges, vídeos. etc
Centre Cultural Sanfeliu | Carrer Emigrant, 27 | 08906 L'Hospitalet | Tel. 93 403 63 59 | ccultural.sanfeliu@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat