Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
del dimarts 2 al dimarts 23 de juliol

Exposició de pintures: "Flors. Més que bellesa", d'Àngela Pedreño

Sala d'exposicions del Centre Cultural Sanfeliu
A l'exposició de pintures "Flors. Més que bellesa" Àngela Pedreño mostra l'evolució de la seva obra. La trajectòria de la temàtica floral que centra les pintures de l'artista, que va començar a pintar l'any 1984.
del dimecres 12 al dimecres 26 de juny

Exposició de pintures de Luis Navas

A la sala d'exposicions del Centre Cultural Sanfeliu
Luis Navas és un pintor nascut a Uruguai que va cursar, en aquest mateix país, dues carreres: Belles Arts i Disseny Gràfic. Durant la seva carrera, i també durant la seva etapa professional, sempre va estar acompanyat per la pintura.
En aquest cas, ens mostrarà una exposició basada en la tècnica de l’acrílic i de la pintura a l’oli, que tindrà una temàtica general. Aquesta és la segona exposició d’aquest autor, així que us animem a venir al Centre Cultural a fer-li un cop d’ull.
del dimarts 21 de maig al divendres 7 de juny

Exposició de pintures: "El sentiment de pintar"

A la sala d'exposicions del Centre Cultural Sanfeliu
El pròxim dimarts 21 de maig s'inaugura l'exposició de pintures "El sentiment de pintar", que ha estat organitzada pels alumnes del taller de pintura de l'Escola d'Adults de Sanfeliu. Un any més, ens mostraran el resultat dels coneixements que han obtingut durant el curs i ho faran a través de diferents obres que ells mateixos han dut a terme.
del dilluns 6 al divendres 17 de maig

Postals de L’Hospitalet

Una exposició produïda per diversos Punts Omnia
«Postals de L’Hospitalet» és una iniciativa que neix de diversos Punts Òmnia de L’Hospitalet (BlogL’Hosfera) amb l’objectiu d’il•lustrar la realitat de la nostra ciutat. Fotografia, creativitat, treball comunitari i aprenentatge TIC són els seus ingredients claus.

En aquesta edició "Postals de L'Hospitalet- L’abans i l’ara” fem una retrospectiva dels nostres barris a través de fotografies. Coneixerem el passat i el present de la nostra ciutat, de la mà de les persones participants dels diferents Punts Òmnia.
del dimarts 2 al dimarts 30 d'abril

Exposició: Senyores, les de sempre de Sandra Olivé

A la sala d'exposicions del Centre Cultural Sanfeliu
Sandra Olivé va nèixer a Barcelona tot i que de petita tenia un gran talent per dibuixar, es va dedicar gran part de la seva vida al teatre i a la dansa. No va ser fins que s'en va anar a viure a Sevilla que va tornar a agafar els pinzells amb la necessitat de transmetre i expressar aquesta nova experiència. Aquesta exposició es compon aproximadament de 15 obres i mostra la figura de la dona en tota la seva plenitut. En paraules de la propia autora: " Senyores que són autentiques, reals, que totes elles comparteixen no sols el fet de ser mares, àvies, tietes o veïnes, també el fet de ser dona."
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
  • Aquí trobareu informació i imatges de totes les exposicions que ja s'han fet al centre.
  • Aquí trobareu informació i imatges de concerts, teatre, dansa, etc que ja s'hagin fet al centre
  • Aquí trobareu resums d'activitats, imatges, vídeos. etc
Centre Cultural Sanfeliu | Carrer Emigrant, 27 | 08906 L'Hospitalet | Tel. 93 403 63 59 | ccultural.sanfeliu@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat