Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Divendres, 15 de març, 19:00 h

Concert de Guitarra: Alumnes d'en Francisco Vázquez (Adults)

AUDICIÓ DELS ALUMNES (ADULTS) DEL TALLER DE GUITARRA
Després de l'èxit de l'audició dels alumnes més joves del curs de guitarra d'en Francsico Vàzquez, que es va realitzar el divendres dia 8 de Març, tindrà lloc a la sala d'actes del Centre Cultural Sanfeliu un concert de guitarra dels alumnes (adults) d'aquest taller que organtiza l'Associació de Veïns . Mostraran allò que han après a través d'una audició que estarà oberta al públic i serà d' entrada lliure. El concert començarà a les 19:00h i  comptarà amb els alumnes del taller i amb el profesor que els acompanyarà en algunes cançons.
Divendres, 8 de març, 19:00 h

Concert de Guitarra: Alumnes d'en Francisco Vázquez

Audició dels alumnes del taller de guitarra
El proper divendres 8 de Març a les 19:00h es durà a terme a la sala d'actes del Centre Cultural Sanfeliu una audició dels alumnes del taller de guitarra que es realitza durant l'any al mateix Centre i que organitza l'Associació de Veïns. En aquest cas, seran els alumnes més joves d'aquest taller impartit pel profesor Francisco Vázquez, els qui mostraran les nocions que han anat aprenent durant aquest temps a través d'un petit concert que començarà a les 19:00h del divendres 8 de Març.
del dimarts 5 al dimarts 26 de març

Exposició de pintures: Dia Internacional de la Dona

Associació Eurodona
Un any més, l'Associació Eurodona, una de les entitats del barri més actives al Centre Cultural Sanfeliu, presenta una exposició de pintura que mostra els quadres realitzats als seus tallers de pintura l'oli. L'exposició s'enmarca en la celebració del dia internacional de la dona i en la conmemoració de la figura de la dona treballadora.
del dimarts 29 de gener al dimarts 26 de febrer

Exposició: Fotografia d'arquitectura, document d'una realitat

Fotografies de Lourdes Jansana
Veure imatge de Exposició: Fotografia d'arquitectura, document d'una realitat (nova finestra)
Exposició de fotografies, de l'autora Lourdes Jansana,  una artista a la qual li interessa la fotografia per descriure la realitat i documentar-la però no per transformar-la. En altres paraules, la seva obra mostra la descripció formal dels espais i concretament la descripció dels espais creats i construïts per la mà de l'home.

del dimarts 4 de desembre de 2018 al dijous 10 de gener de 2019

Exposició de pintures Explorar el dibujo

Dibuixos d'en Jordi Moreno
Exposició de pintures Explorar el dibujo, de Jordi Moreno, un autor amb un estil molt característic que no deixarà indiferent a ningú. Treballa sobre paper amb tècniques mixtes com tinta, retoladors, esquitxades i taques d'aquarel·les.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
  • Aquí trobareu informació i imatges de totes les exposicions que ja s'han fet al centre.
  • Aquí trobareu informació i imatges de concerts, teatre, dansa, etc que ja s'hagin fet al centre
  • Aquí trobareu resums d'activitats, imatges, vídeos. etc
Centre Cultural Sanfeliu | Carrer Emigrant, 27 | 08906 L'Hospitalet | Tel. 93 403 63 59 | ccultural.sanfeliu@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat