Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
del 21 al 24 de juny

Festa Major de Sanfeliu

Del 21 al 24 de juny
Pels volts de Sant Joan arriba la Festa Major a Sanfeliu. Sens dubte, el millor moment de l'any per omplir d'activitat els carrers i les places del barri. Aquest any el cartell de la Festa Major és una proposta arriscada i colorista.
del 22 al 24 de juny

Festa Major Granvia Sud

Del 22 al 24 de juny.
Pels volts de Sant Joan arriba la Festa Major a Granvia Sud. Sens dubte, el millor moment de l'any per omplir d'activitat els carrers i les places del barri.
del 22 de maig al 5 de juny

Exposició: Línies i colors

Del 22 de maig al 5 de juny de 2018
Exposició col·lectiva dels alumnes del taller de pintura de l’Escola d’Adults de Sanfeliu. “L’art és el vehicle per expressar els nostres sentiments. Creacions fetes amb el cor i amb el desig d’arribar a despertar tota mena de sensacions al visitant que vulgui gaudir d’aquesta exposició”.
Divendres, 18 de maig, 20 h

Concert:  Lautaro Tissera 

Música argentina en guitarra
Aquest projecte neix amb la idea de mostrar una nova generació de guitarristes, intèrprets i compositors de música argentina. La inquietud de generar un repertori de guitarra solista integrat per ritmes com el tango, les milongas, el vals, la zamba, el carnavalito, o el gato, el porten a recopilar les obres més representatives del repertori popular. 
Divendres, 4 de maig, 20 h

Espectacle:  Per tretze raons 

Companyia QUETCC
Quan arriba a casa, en Clay Jensen troba una misteriosa capsa dirigida a la seva atenció. La capsa conté set cintes de casset, tot fa pensar que les ha enviat la Hannah, una companya que es va suïcidar un parell de setmanes abans. A poc a poc descobrirà les tretze raons per les quals va decidir posar fi a la seva vida, tretze cares de casset que coincideixen amb les tretze persones que les han d’escoltar. Ell n’és una. En Clay confirmarà que res del que fem o deixem de fer és indiferent.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
  • Aquí trobareu informació i imatges de totes les exposicions que ja s'han fet al centre.
  • Aquí trobareu informació i imatges de concerts, teatre, dansa, etc que ja s'hagin fet al centre
  • Aquí trobareu resums d'activitats, imatges, vídeos. etc
Centre Cultural Sanfeliu | Carrer Emigrant, 27 | 08906 L'Hospitalet | Tel. 93 403 63 59 | ccultural.sanfeliu@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat