Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
del 22 de maig al 5 de juny

Exposició: Línies i colors

Del 22 de maig al 5 de juny de 2018
Exposició col·lectiva dels alumnes del taller de pintura de l’Escola d’Adults de Sanfeliu. “L’art és el vehicle per expressar els nostres sentiments. Creacions fetes amb el cor i amb el desig d’arribar a despertar tota mena de sensacions al visitant que vulgui gaudir d’aquesta exposició”.
Divendres, 18 de maig, 20 h

Concert:  Lautaro Tissera 

Música argentina en guitarra
Aquest projecte neix amb la idea de mostrar una nova generació de guitarristes, intèrprets i compositors de música argentina. La inquietud de generar un repertori de guitarra solista integrat per ritmes com el tango, les milongas, el vals, la zamba, el carnavalito, o el gato, el porten a recopilar les obres més representatives del repertori popular. 
Divendres, 4 de maig, 20 h

Espectacle:  Per tretze raons 

Companyia QUETCC
Quan arriba a casa, en Clay Jensen troba una misteriosa capsa dirigida a la seva atenció. La capsa conté set cintes de casset, tot fa pensar que les ha enviat la Hannah, una companya que es va suïcidar un parell de setmanes abans. A poc a poc descobrirà les tretze raons per les quals va decidir posar fi a la seva vida, tretze cares de casset que coincideixen amb les tretze persones que les han d’escoltar. Ell n’és una. En Clay confirmarà que res del que fem o deixem de fer és indiferent.
Divendres, 20 d'abril, 19h

Audició de guitarra

Alumnes del taller de Francisco Vázquez
Els alumnes del taller de Francisco Vázquez ofereixen  una audició de guitarra, el proper divendres 20 d’abril a partir de les 19h
Dissabte, 21 d'abril, d'11 a 14h

Meeec! 2018  Barri Sanfeliu

2a Edició Festival de música de carrer de L'Hospitalet
Veure imatge de Meeec! 2018  Barri Sanfeliu (nova finestra)
La música de carrer torna a envair  els barris de la Ciutat amb ganes d’apropar la cultura i posar-la a l’abast de tothom. Les bandes d’aquesta edició busquen més proximitat amb els veïns i veïnes. Els diferents formats de brass bands, fanfàrries i marching bands ompliren els carrer de diferents ritmes i sorpreses.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
  • Aquí trobareu informació i imatges de totes les exposicions que ja s'han fet al centre.
  • Aquí trobareu informació i imatges de concerts, teatre, dansa, etc que ja s'hagin fet al centre
  • Aquí trobareu resums d'activitats, imatges, vídeos. etc
Centre Cultural Sanfeliu | Carrer Emigrant, 27 | 08906 L'Hospitalet | Tel. 93 403 63 59 | ccultural.sanfeliu@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat