Concert: Ensamble de Cuatros de Barcelona

Música i escena
Lloc: 
C. Emigrant 0027  (L'Hospitalet de Llobregat)
El Ensamble de Cuatros de Barcelona és un projecte que neix amb la idea de donar a conèixer la música tradicional veneçolana a Catalunya i la resta d'Europa, i integrar a la comunitat llatina i europea a través de la música.

El Ensamble de Cuatros va iniciar la seva activitat al maig de 2015 i està dirigit per Angelina Sanquis, músic veneçolana resident a Barcelona des de fa 8 anys, qui va cursar estudis al Conservatori José Luís Paz (Maracaibo-Veneçuela), on va rebre classes de llenguatge musical, violoncel i guitarra clàssica. També és intèrpret del Quatre veneçolà a l'Ensamble Tepuy, i canta com Mezzosoprano al Triplum Consort i El Grup Vocal Els Preferits. Actualment, és la professora de tècnica vocal del Grup Vocal Els Preferits i de la Societat Coral La Badalonense.

El Ensamble està integrat pels alumnes del curs de cuatro que imparteix la professora mensualment amb l'objecte d'agilitar el seu aprenentatge i posada en escena. Així mateix, l'altra part de l'Ensamble està conformada per músics col•laboradors.
Veure imatge de Concert: Ensamble de Cuatros de Barcelona (nova finestra)
Centre Cultural Sanfeliu | Carrer Emigrant, 27 | 08906 L'Hospitalet | Tel. 93 403 63 59 | ccultural.sanfeliu@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat